суббота, 23 июля 2016 г.

Канікули з користю!

Шановні батьки, я розумію вашу занепокоєність стосовно того, що нема завдань від мене.
 Я , як і ви, відпочиваю! Тепер даю докладніше вам завдання  по пунктах:

 1. Особисті речі дітей. Під кінець цього навчального року я зібрала цілу купу одягу, канц.приладдя і уявіть....їм нема господаря! Для того щоб надалі такого не сталося, велике прохання до ВАС!!!!! ПІДПИСУЙТЕ кожну річ. Мені було дуже приємно знайти олівець з наліпкою прізвища дитини- це гарантія, що ви його отримаєте назад. Запам`ятайте у нас в класі нічого не губиться, все знайдемо!!!! Те саме стосується і взуття, білих футболок, чешок, шортів, піджака, спорт.костюма, рушників! Мене не влаштовують фрази - там з внутрішнього боку була біла ниточка або подивіться на рукав там відірвався шматочок......)))) вибачте, таке шукати не буду!!!!

2. Батьки!!!! якщо я даю інформацію на батьківських зборах, надруковану (тим самим полегшую вам життя)  її треба зберігати!!!
Потрібний ремонт жакета-
-         Вул. Пушкіна,77

-         Тел. 099-051-06-21


      3. Всі батьки, в яких є бажання попрати білосніжну тюль з нашого кабінету ( три частини) запрошую її забрати після 24.08, а також нам необхідно вимити вікна . Всіх бажаючих записую по телефону)))

      4. З минулорічної практики мені стало зрозуміло, що нам не потрібні величезні папки для трудового навчання , тому на урок трудового навчання ,вам треба приготувати  : клей ПВА ( перевірте якість), ножиці, набір кольорового картону і кольорового паперу, пластилін зі стеками, фарби з пензликами. Всі ці речі мають бути підписані !!!!! 

     5. Підготовка до навчання.  
       Шановні батьки, я розумію що ВАМ зараз дуже хочеться відпочити від всього(!) але саме з серпня Вам прийдеться трошки напосісти на свою дитинку і разом (РАЗОМ!!!) згадати все те, що ви знали , вчили і ....забули. Нехай це буде вікторина до якої дитина готується сама, або нехай вікторину проведе вона для вас, підібравши питання. Головна вимога щоб ви , ні в якому разі, не нав`язували навчання , згадайте про ігрові методи!

       МАТЕМАТИКА . Табличка множення повинна висіти  вдома  у всіх місцях , нехай  дитя фотографує її очима. Далі ми будемо вчити ділення з остачею і ділення в стовпчик !!!!!! а без таблиці ніяк! Даю ссилку на минулорічний підручник математика 2 клас

      УКРАЇНСЬКА МОВА . Знання частин мови, правила переносу слів і багато-багато правил. Всю інформацію можна знайти в минулорічному підручнику укр.мова 2 клас

      ЧИТАННЯ. За нормою учні 3 класу в І семестрі мають читати 65-70 сл/хв - це достатній рівень! високий від 75 і більше! Я вже розповідала дітям про  те , що коли ми читаємо ,то фоторгафуємо слова, і чим більше таких слів ми фотографуємо, тим більше  словникових слів ми напишемо без помилок !

                                 Дякую за увагу! Ваш невтомний класний керівник!